Sasvim slučajno ekipa Inmagazzina se zatekla u Beogradu na Vračaru, u ulici Knjeginje Zorke. Dok smo ispijali prvu jutarnju kafu i spremali se za sastanak sa poslovnim partnerom u poslastičarnici “Anđeli” došli smo na ideju da na sastanak ponesemo kolače na poklon. Šta su Anđeli kolači i zašto vam preporučujemo da ih probate, pročitajte u nastavku teksta.

Anđeli kolači su ukusna, zdrava i kvalitetna poslastica napravljenu od najmanje 35 posto ovsenih pahuljica. Ostali sastojci ovih anđeoskih keksića jesu belgijska čokolada i suvo voće. Anđeli kolači su čisto uživanje bez griže savesti jer ne sadrže margarin, aditive, veštačke boje i arome.

Ovi kolači se rade u 10 različitih ukusa, crna i mlečna čokolada sa lešnikom, crna čokolada sa pomorandžom, bela čokolada sa suvom šljivom i brusnicom, i mnogi drugi pažljivo birani ukusi.

Da se o svemu vodilo računa vidi se i iz pakovanja, koja su jako kreativna, posebno anđeli u limenim kutijama. Za najbolji dizajn hrane u Srbiji “Anđeli” su dobili i nagradu Best Pack za 2014/2015 godinu.

Kolače možete naći u mnogobrojnim objektima u Beogradu kao i u nekoliko gradova Crne Gore, a moguće ih je i naručiti putem interneta. Posebno uživanje u ovim kolačima, po originalnom receptu porodice Čalija, možete doživeti u poslastičarnici “Anđeli”, koja se nalazi u ulici Knjeginje Zorke 40, u Beogradu.

Anđeli Cookie Shop

Anđeli Cookie Shop: zdrava poslastičarnica i kafe bez duvanskog dima. Kneginje Zorke 40, radimo radnim danima od 10 do 20h i subotom od 10 do 17h. Video by RECreative

Posted by Anđeli on Wednesday, January 17, 2018

Anđeli  kolači mogu biti i jako lep poklon, posebno ako vodite računa da je poklon ukusan i zdrav. Anđeli mogu prilagoditi svoju ambalažu Vašim željama i vizuelnom identitetu, i tako postati prigodan poklon za poslovne prijatelje.

Foto: “Anđeli”

Video: RECreative Belgrade