Svojim paketom NEOGRANIČENO srpski mobilni operator VIP je postavio nove standarde u mobilnim komunikacijama jugoistočne Evrope, a i šire. Nakon kampanje “Dobro došli” gde su nudili 30 dana  bespaltnog probnog saobraćaja i gde su mnogi korisnici preostala dva srpska operatera masovno prelazila u Vip, ovaj srpski mobilni operator koji posluje u okviru Austrija telekom grupe pomera granicu.
Dizajnirali su paket NEOGRANIČENO u kome potpuno  besplatno bez ograničenja možeš da pozivaš fiksne i mobilne brojeve u Srbiji. Nakon samo mesec dana kampanje rezultati su neverovatni, veliki broj korisnika ostala dva mobilna operatera uputillo je zahtev Vip-u za prelazak na njihovu mrežu i ako se ovaj trend nastavi u Srbiji neće biti mesta za sva tri mobilna operatora. Da je ovo ozbiljan udarac za konkurenciju dokaz je i to da se u jednom dnevnom listu pojavila informacija da  je drugi strani operator dobio ponudu da proda svoju licencu Američkom investicionom fondu.
NET ZA PET
Taman kada konkurencija pomisli da je uspela da “uzme deo kolača” menadžment Vip-a u “kontra napadu ” postigne pogodak. Šireći vest da je njihov 4G internet najbolje pokriven u Srbiji jedan od mobilnih operatora je upao u zamku zvanu Dejan Turk/CEO Vip mobile A1 Slovenija. Naime Dejan je smislio originalan neformalan način komunikacije kako da demantuje “objektivne laži” konkurencije  koristeći Youtube platformu za svoje sve popularnije speed testove sa sim karticama sva tri srpska mobilana operatora.
Kako to igleda pogledajte ovde
Ovakav način neformalne komunikacij doneo je veliki uticaj i značajan broj pregleda u kome se jasno vidi Dejan Turk koga “imate za prijatelja” kako pokazuje da je stvarno “razlika u mreži”.