Nedavno je u Podgorici otvorena m:tel digitalna fabrika, što je zapravo prvi ICT Hub u Crnoj Gori. Prostor je otvoren za sve talentovane i kreativne ljude koji se bave IT-jem, preduzetništvom i savremenim tehnologijama. U savremeno opremljenom prostoru spojeni su inspiracija i udobnost. M:tel Digitalna fabrika nalazi u centru Podgorice na površini od preko 350m2.

Ovaj centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija,  prepoznaje dobre IT ideje  i nudi savršene uslove za osnivanje i razvoj sopstvenog biznisa.
U Digitalnoj fabrici dobićete tehničku podršku, Cloud Computing platforma za razvoj, Startup program, administrativnu i pravnu savetodavnu pomoć kao i umrežavanje sa drugim preduzetnicima.

M:tel u saradnji sa beogradskim ICT Hub-om, organizuje startup programe za startup timove u najranijoj fazi razvoja, kao i za pojedince koji su spremni da u toku programa formiraju tim. Ako želite da budete deo prve generacije startup programa, prijave za Startup akademiju su u toku.

M:tel će biti na raspolaganju kao eventualni partner za promociju, distribuciju, kao i investiranje u najbolje projekte.