Brz, tačan i bezbedan prevoz sa svih destinacija želi svaki putnik, a upravo je to tradicija preduzeća Blue Line već duži niz godina.
Njihova delatnost je prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju, linijskom saobraćaju, međunarodnom drumskom saobraćaju,  turističkom sektoru.
blue-line3inmagazin-net
Preduzeće raspolaže sa 70 autobusa od toga 30 gradskih, a 40 turističkih autobusa koji zadovoljavaju evropske standarde. U oblasti turizma „Blue Line“ d.o.o. može u jednom momentu ponuditi 1500 mesta.
Bezbednost i sigurnost putnika je na prvom mestu, čemu poklanjaju izuzetnu pažnju, naročito kod odgovornosti vozačkog osoblja, jer njihov putnik nije običan kupac usluge već uvek dobrodošao gost.
blue-line2-inmagazin-net
Njihove redovne međunarodne linije su Herceg Novi – Novi Sad – Herceg NoviHerceg Novi – Subotica – Herceg NoviHerceg Novi – Trebinje – Herceg NoviHerceg Novi – Jagodina – Herceg Novi i Kotor – Dubrovnik – Kotor.
Prevoz na linijama Herceg Novi – Subotica i Herceg Novi- Novi Sad obavljaju se novim, modernim i luksuznim autobusima. Autobusi su proizvedeni 2016 godine, sa luksuznim salonom koji putnicima obezbeđuje komfor od 5 zvezdica. Sva sedišta imaju prilagodljiv naslon za leđa, naslon za glavu podesiv po visini i širini, i puno prostora, tako da i oni sa većim zahtevima imaju dovoljno prostora i mogu udobno putovati. Za svako sedište obezbeđena je po jedna USB utičnica na kojoj se mogu dopuniti telefoni, tableti.. Celom trasom putovanja obezbeđen je besplatan Wi-Fi, u šta ćete se i sami uveriti prilikom Vašeg putovanja.
Blue Line je ovlašćen da obavlja redovne i vanredne tehničke preglede putničkih i teretnih vozila, za dobijanje sertifikata svih vrsta vozila iz uvoza.
Pokazatelji njihovog dobrog poslovanja u oblasti turizma je saradnja sa velikim brojem agencija iz zemlje i inostranstva ( Adriatic Express, Holiday Options, Inghams, Balkan Holidays, Concore Travel, Apollo, Springer, Eberhard, Tui, Pti, Chrystal & Budget, Prodinture, Relax …).
Blue Travel nudi usluge, kao što su avio karte na domaćim i međunarodnim linijama, turistički aranžmani, autobuski prevoz i prodaja karata, transferi (autobus i kombi), izleti, đačke eskurzije…
PROMO