Vojvođanski dućan okuplja male proizvođače iz Vojvodine, sve one koji su utkali svoju dušu i znanje, stare recepte, u proizvode koji izlaze iz njihovih radionica, a sve u želji da sačuvaju kulturno i gastronomsko obeležje svojih predaka.
vojvodjanski-ducan1-inmagazin-net
 „Kroz dućan podstičemo saradnju, prodaju proizvoda kojih nema na tržištu Srbije. Na ovaj način i kroz razvojne inicijative i projekte koje ćemo zajedno sa našim proizvođačima raditi, želimo da promovišemo tradicionalne i kulturne vrednosti, kao i gastronomske specifičnosti i znamenitosti regije Vojvodine“, kaže Stevan Stakić ispred Vojvođanskog dućana.
„Osnovne aktivnosti uz prodaju proizvoda su i održavanje edukacija i radionica za sve proizvođače koji su zainteresovani da usvajaju nova znanja. Takođe, želja nam je da promovišemo proizvode i proizvođače, kao i da održavamo posebne prezentacije vojvođanski proizvoda na tržištima u Srbiji i zemljama EU“, dodaje Stakić.

U Vojvođanskom dućanu možete naći tradicionalne proizvode, premium kvaliteta, uz pristupačne cene od domaćih proizvođača.

vojvodjanski-ducan2-inmagazin-netPolice Vojvođanskog dućana krase sirevi, vina, sokovi, drvenarija, piva, rakije, džemovi, med, testenine, brašna, kolači, rukotvorine, ratluk, mlečni proizvodi, ajvari.
Prirodna i domaća proizvodnja. Najbolje iz Vojvodine.